• Pataki Lili

WELCOME TO MY HOOD

Updated: Aug 13, 2020


Szereted a könnyen hordható és kombinálható ruhákat? Azokat, amelyek annyira kényelmesek, hogy az ember legszívesebben elaludna bennük? Szeretnék bemutatni Nektek egy új, feltörekvő márkát, amely a hetekben jelent meg a piacon és mostanra már biztosan sokan találkozhattatok vele különböző közösségi oldalakon. Ők a Hooded Staff, amelyet 2 stílusos testvérpár álmodott meg, azzal a gondolattal, hogy betöltsenek egy piaci rést, vagyis egyszerű, de nagyszerű darabokat adjanak ki a kezükből, amelyek nem csak stílusosak de megfizethetőek is.


Imádom az oversized, bővebb darabokat, nem csak azért, mert elrejtik az ‘elrejteni valót’, de azért is mert kényelmesek és rengeteg módon kombinálhatóak. Külföldön egyre elterjedtebb/megszokottabb a melegítő nadrágok és pulcsik utcai viselete, nem csak azért mert rendkívül lazák és stílusosak, de leginkább kényelmi szempontok miatt is. Egy laza, oversized pulcsi egy elegánsabb cipővel és táskával teljesen új értelmet nyer és eltér az emberekben elraktározott képtől, miszerint a melegítő ‘igénytelen’.


A kollekció darabjai jelenleg kizárólag a Heaven Budapest üzletében és a honlapon keresztül érhetőek el- www.hoodedstaff.com. A honlapon keresztüli vásárlás is szuper egyszerű, csak válaszd ki a terméket, add a kosaradba, kattints a ‘checkout’ gombra és írd be a bankkártya adataidat, mint bármely másik internetes honlapon. Az egész procedúra mindössze pár percet vesz igénybe, a szállítás pedig pár napot!


Kövesd a Hooded Staff Instagram oldalát, hogy ne maradj le az újdonságokról!


Modellek: Fecó, Bálint és én.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
538 views0 comments

Recent Posts

See All