• Pataki Lili

SOLINFO SHOP X LILIPATAKI

Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan együttműködést mutathatok be Nektek, amely a szakmámhoz fűződik.


A Solinfo professzionális világítástechnikával és high-end design berendezési termékek forgalmazásával foglalkozik. Olyan márkákat forgalmaznak, mint a Vitra, Moooi, &Tradition, Flos, Tom Dixon, Gubi, Hay és még rengeteg további márka elérhető náluk.


Akik ismernek engem, az öltözködésem és a lakberendezésben alkalmazott stílusom, azok tudják, hogy kifejezetten szeretem a letisztult formavilágot, a natúr színeket.


Egy lakás berendezésénél szem előtt tartom az ügyfél igényeit, hogy a munkám végén ne csak egy lakást, hanem egy otthont adhassák át. Egy olyan életteret alakítsak ki, amely tükrözi az ügyfél stílusát és személyiségét.


Személy szerint úgy gondolom, hogy egy lakást mindig a kiegészítők öltöztetnek fel és tesznek igazán egyedivé és otthonossá, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek a kiegészítők kiválasztására, hiszen ezeknél a tárgyaknál is megjelenhet egy-egy olyan darab, amely emléket idéz elő a tulajdonosoknál, például az egyik kedvenc nyaralásukról vagy családtagjukról.

Továbbá a kiegészítők a legegyszerűbb helyiségeket, bútorokat is fel tudják dobni, anélkül, hogy az egész teret át kellene alakítani.


Nehéz feladatot adott a Solinfo Shop, amikor felkért, hogy mutassam be Nektek az általuk forgalmazott márkák közül pár kedvenc termékem, hiszen a listám szinte végtelen. Végül a kiegészítőkre helyeztem a hangsúlyt, amelyeket szeretnék Nektek egy térben úgy elhelyezni és bemutatni, hogy Ti is kedvet kapjatok egy kis frissítéshez/átalakításhoz vagy csak inspiráció gyanánt szolgáljon egy következő projektetekhez.


Szokták mondani, hogy minden a részletekben rejlik, én is ezt vallom.

 

Az általam kiválasztott termékeket EZEN linken érhetitek el, és a LILI15 kóddal, 15% kedvezményt kaptok minden termékre a webshopon MÁRCIUS 4 ÉS 18 KÖZÖTT!


935 views0 comments

Recent Posts

See All

WATER