• Pataki Lili

INTRODUCING H&M STUDIO A/W 19

Updated: Aug 24, 2020Akik régebb óta követnek tudják, hogy a ruháim többségét Inditex boltokban vásárolom, egyszerűen azért, mert hamar megunom a ruháim és nem szeretek sokat áldozni olyan darabokra, amelyeket lehet 1-2 hónap után már kevésbé vagy egyáltalán nem szeretek.


A legtöbb ruhám a H&M Trend részlegéről származik, mert úgy gondolom, hogy az összes hasonló bolttal szemben a H&M ruhái a legjobb minőségűek, legidőtállóbbak, valamint rengeteg olyan terméket, trendet is bevezetnek vagy legalább megpróbálnak bevezetni, amelyeket a többi inditex bolt nem mer.


A kedvenc darabjaimat azonban mindig a Studio kapszula kollekciójukban találom, amely évi kétszer debütál online és a kijelölt H&M üzletekben.

Amióta a H&M előrukkolt a Studio kollekciójával, engem örökre megnyertek. Bár az árak jóval magasabbak a megszokott H&M árakhoz képest, a minőség  kárpotlásul fantasztikus és minden forintot megér számomra.


Az összes kedvenc ruhám a Studio kollekciókból került a gardróbomba (fehér ruhák, szoknyák, pulcsik) és bátran állítom, hogy a tervező csapat egyértelműen érti, hogy egy nőnek mire van szüksége: csinos, vagány, hanyag eleganciával rendelkező darabokra és biztosra mennek, hogy mindenki 'igényét’ kiszolgálják.


Ha a konzervatívabb, visszafogottabb stílust kedveled, akkor mindig fogsz elegáns szabású nadrágokat, szoknyákat, blúzokat és kabátokat találni a kollekciókban, ha pedig a lazább, hanyagabb stílust kedveled, akkor bőven válogathatsz a bohókás, lenge ruhák, kötött pulcsik és érdekes szabású, vidám mintájú darabok közt.


A legjobb pedig, hogy az összes termék  a saját ízlésednek megfelelően kombinálható egymással:az elegáns nadrág a bohókás, vidám rojtos kabáttal vagy bő szabású pulcsival, a variációk csak a saját stílusod megalkotására várnak!


A Studio kollekcióhoz minden éveben a design csapat megálmodik egy témát, ami köré az egész kollekció épül. Ebben az évszakban a tervezők a modern nőre összpontosítottak, azokra a nőkre, akik bátran vállalják a saját stílusuk, akik készek megtalálni a varázslatot a mindennapi életben. A kollekcióban megtalálható rengeteg gardrób klasszikus, mint a maszkulin szabású elegáns nadrágok, szövet kabát, kötött garbók, és további szuper, must have őszi/téli darabok!

A képeket Bognár Bogi készítette.


A kollekció szeptember 5-től lesz elérhető online és a Váci utcai üzletben!

Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image

239 views0 comments

Recent Posts

See All