• Pataki Lili

HIDE JACKET

Updated: Aug 13, 2020A pufi kabátok idén is visszatértek, nagy örömömre, mert eléggé fázós vagyok. Ezt a kabátot augusztus környékén vásároltam a Nanushkában, már akkor beleszerettem, mikor megláttam a AW17 kampányukban. Régóta szeretem a márkát, úgy gondolom büszkék lehetünk, hogy rengeteg külföldi véleményvezér hordja a termékeiket. Ez a kabát is rendkívül felkapott lett, láttam többek közt: Weworewhat, Rocy_barnes, Dana.hourani, Madelynnfurlong, valamint Monicaainley_ instagramján is. Én azért is szeretem, mert a többnyire fekete ruháimat, fekete kabáttal szoktam kombinálni, így az elmúlt években nem volt túl változatos a téli öltözetem. Ez a kabát viszont a barna színével szinte minden öltözékhez hordható, bármilyen egyszerű szett feldobható vele (sajnos a kabát ebben a színben már nem kapható a honlapon (az üzletben kapható termékekről nem tudok nyilatkozni), de a rózsaszín, valamint a fekete verzió még elérhető!A mindennapi öltözködéshez hordd egy csizmával, egyenes farmerrel és egy nagy kötött garbóval/ pulcsival + némi kiegészítővel (Sapka + fülbevaló). Ha szórakozni mész, akkor cseréld a cipőt magassarkú csizmára/ platform cipőre, a farmert elegáns nadrágra és a pulcsit egy hosszú ujjú bodyra. A kiegészítőkről itt se feledkezz meg!

Az összes általam viselt terméket linkelve megtalálhatjátok a lap alján, valamint összeállítottam egy listát a kedvenc pufikabátjaimból is, amelyeket a ‘lapozós termékekre’ kattintva találhattok, szintén a lap alján!PRODUCTS

Trousers: Zara

Jacket: Nanushka

Bag: Rebecca Minkoff

Sunglasses: Ray Ban

Jumper: UseUnused

Shoes:(similar) Stella MccartneySajnos a Reward Style-on nincs fent az összes termék (Pl.: Zara, Mango, H&M) így csak néhány terméket tudtam linkelni. Katintsatok a képre és egyből a termék oldalára fog irányítani Titeket (az országot és a pénznemet azonban mindenképpen változtassátok meg!).

80 views0 comments

Recent Posts

See All