• Pataki Lili

H&M STUDIO A/W18

Updated: Aug 13, 2020Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a blogom indulása óta a H&M immár negyedszerre kért fel egy adott kollekció bemutatására. Mindig szívesen fogadom el a felkérést, hiszen nagyon szeretem a márkát és tudom, hogy ezzel sokan Ti is így vagytok!

A H&M Studio egy limitált kollekció, mely évente kétszer debütál (tavasz/nyár, ősz/tél- 2018. szeptember 6) az adott szezonnak megfelelő ‘must have’ darabokkal. Közeledve az őszhöz, amit bevallok, én egyáltalán nem bánok, a mostani őszi-téli Studio kollekcióban a sötétebb színek dominálnak: fekete, barna, kék, bézs, de megjelenik 1-2 élénkebb darab is a piros és a ciklámen árnyalataiban.

A H&M Studio kollekció különlegessége, hogy mindig egy adott témára épül, ezúttal a tervezőknek a híres Twin Peaks sorozat, valamint az 50-es évek mozisztárjainak stílusa szolgált inspirációul.

Egy ideje egyre felkapottabbak a férfigardróbból kölcsönzött kényelmes, laza darabok, azonban fontos, hogy ezekbe az összeállításokba is vigyünk egy kis nőiességet a tökéletes összkép érdekében. Az őszi-téli Studio kollekció is erre a gondolatmenetre épült, így a kollekcióban megtalálhatók a klasszikus, nőies statement darabok (puha, kötött garbók, nyaknál megkötős blúzok és a bodycon ruha), valamint a maszkulin darabok is (zakó, bő póló, határozott szabású farmerek, motoros dzseki).

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sajnos az ősz egy ideje el-elmaradozik és a hosszú nyár után szinte egyből beköszönt a tél, a H&M tervezői azonban készültek az átmeneti időszakra is, így az ‘must have’ barna ballonkabát, valamint a mostanában újra fénykorát élő blézer szett is megtalálható a kollekcióban.


Image

Image

Az őszi időszakot sokszor szokták ‘sweater weather’-ként is említeni, vagyis pulcsis időszaknak, a kollekció ebből sem szűkölködik: több különleges, meleg és divatos változatot kínál.

Sokakat megdöbbentett a cowboy csizmák visszatérése, ám mint tudjuk, a divat ismétli önmagát, s így a cowboy csizmák is visszatértek az üzletek polcaira. A kollekció ebből is 2 verziót kínál a vásárlóknak: egy klasszikus rövidebb és egy hosszabb verziót.

*A képen látható farmernadrág nem a kollekció része.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Köszönet

Külön köszönetet szeretnék mondani a Dallas étteremnek, akik nyitvatartásuk alatt is engedélyezték a fotózást, rendkívül segítőkészek és együttműködőek voltak. Mindenkinek ajánlom az éttermet, ha szeretné átélni az igazi amerikai feelinget egy finom hamburger mellett!

Köszönöm továbbá Nográdi Barbinak, aki elkészítette a kollekcióhoz passzoló tökéletes natúr sminket, valamint Ohnody Dórinak akinek a csodás képeket köszönhetem Földi Ádám közreműködésével ♥.


Mindig fontos számomra, hogy olyan csapattal dolgozzak együtt, akikkel ugyanaz az érdekünk: szép, igényes tartalmakat gyártani!

A 2018-as őszi-téli Studio kollekció szeptember 6-tól lesz elérhető a Váci1-es H&M üzletben és online.

83 views0 comments

Recent Posts

See All