• Pataki Lili

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE

Updated: Aug 13, 2020


Image

Ha aktív olvasója vagy a blogomnak, akkor láthattad, hogy nemrég volt egy nagyobb együttműködésem a H&M-el, amire azóta is nagyon büszke vagyok. Legutóbb, amikor a H&M showroomjában jártam, a H&M csapata újra felajánlotta nekem, hogy elsők közt mutathatom be Nektek az újonnan érkező H&M Conscious Exclusive kapszula kollekciójukat, amely április 19-én fog a kijelölt boltokban és a H&M online üzletében debütálni. Ez az exkluzív kollekció, és egyben a Conscious kollekciók rendkívül fontos szerepet töltenek be a cégcsoporton belül, hiszen ahogy a neve is jelzi: fő szempontja a tudatosság és fenntarthatóság.


A kollekció különlegessége, hogy az alapanyagok elhasználódott halászhálókból, gyertyatartókból, nylonhulladékból és egyéb különleges anyagokból készültek. A tervezőcsapatot a svédországi (19. századi) kézműves mozgalom ihlette. A kollekció termékei színes, álomszerű nyomatokkal díszített és finom hímzéssel ellátott elegáns és nőies darabok.

Idén 7. alkalommal kerülnek a boltokba a H&M Conscious Exclusive ruhadarabjai, amely újból bebizonyítja, hogy „A divat és a fenntarthatóság többé nem feltétlenül állnak ellentétben egymással, és az újrahasznosítás és az újrafelhsználás fontos ügye kell, hogy legyen az egész divatiparnak”- Ann-Sofie Johansson.


A termékek elérhetők lesznek a H&M online üzletében, valamint a Váci utca 1. alatt található üzletben április 19-én.


A fotókat Zsellér Máté készítette.

Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
51 views0 comments

Recent Posts

See All