About me elso kep.jpg

Üdvözöllek az oldalamon!

 

Pataki Lili vagyok, 28 éves budapesti lakos. 

 

A kreativitás fiatal korom óta központi szerepet tölt be az életemben, az alkotás utáni vágyakozásomnak valamilyen úton-módon mindig eleget tettem. Éppen ezért érettségi után biztos voltam benne, hogy tanulmányaimat kreatív területen szeretném folytatni, így esett a választásom a rendezvényszervezői és marketing szakra, melyet a skóciai Queen Margaret egyetemen végeztem el. Bár a szakot nagyon szerettem és rengeteg olyan tudást szereztem, amelyet a mai napig hasznosítani tudok, mégsem ezen a területen tudtam kiteljesedni. 

 

Egyetem után visszaköltöztem Budapestre és a PR/ marketing területén helyezkedtem el, ahol két évig dolgoztam, egészen addig, amíg be nem fejeztük a lakásom berendezését. 

A divat iránti szeretetem egészen kicsiként kezdődött, mindig vonzottak a szép, ám a megszokottól valamelyest eltérő, kicsit talán megbotránkoztató darabok. Ez a későbbiekben sem változott, egyetemi éveim alatt stylistként dolgoztam, hogy kielégítsem a divat iránti szeretetem. Mai napig fontos szerepet tölt be a divat az életemben, ám mégis úgy döntöttem, hogy egy másik szakmában próbálom ki magam, mely oly közel áll a divathoz is, a lakberendezésben. 

 

2018 januárjában csatlakoztam a Decoreyes Belsőépítészeti Kft-hez, ahol az elmúlt években rengeteget tanultam és fejlődtem, mind szakmailag, mind emberileg. Úgy érzem mostanra kiteljesedtem és a kezdeti nehézségeken felülkerekedtem, megtaláltam a saját stílusom. 

 

A blogomat 2017-ben indítottam, az első bejegyzéseim a lakásom berendezéséről és átalakítási folyamatairól szóltak, de szerepet kapott a divat és a szépségápolás is. 

Célom, hogy inspirációt nyújtsak Nektek, azokon a területeken, ahol komfortosan érzem magam.

 

Bár tisztában vagyok vele, hogy az olvasás egyre jobban háttérbe szorult és az emberek sokkal szívesebben néznek meg egy-egy videót, de én mai napig vallom, hogy az írott szónál nincs értékesebb, így bár próbálok lépést tartani a trendekkel és könnyebben befogadhatóvá válni mindenki számára, az írással nem szerettem volna felhagyni. Továbba magamból kiindulva úgy vélem, hogy az írott szó jobban megragad az ember fejében és könnyebben visszatalál a forráshoz, így nem kell sok időt keresgélésre fordítani.

Webfejlesztőmmel, Kornya Rebekával próbáltuk a lehető legkönnyebben felépíteni a blogot, úgy, hogy az átlátható és könnyen kezelhető legyen.

 

Remélem szeretni fogjátok az új bejegyzéseket!

 

Köszönöm, hogy itt vagytok!

 

Lili